Tagliatelle met zalm en spinazie

Wie snel een gezonde maaltijd wil klaarmaken moet zeker eens de tagliatelle met zalm en spinazie proberen.

Wat hebt u nodig voor een smaakvolle tagliatelle met zalm en spinazie?1 pakje tagliatelle, 2 eetlepels boter, 2 fijngehakte sjalotjes, 1 eetlepel gehakte knoflook, 1 grote citroen, 1 pak verse spinazie, 3 sneden gerookte zalm, 2 eetlepels knoflook, dille, zout en peper.

Start het kookfornuis maar op

Kook de pasta volgens de richtlijnen op de verpakking, giet na het koken niet al het kookvocht weg maar reserveer. 1 kopje. Smelt de boter in een pan en voeg er de sjalotten aan toe. Stoof gedurende ongeveer 2 minuten en voeg de knoflook toe. Laat even samen stoven. De bereiding van uw tagliatelle met zalm en spinazie is halfweg.

Laat de spinazie de smaken opnemen

Voeg nu alle ingrediƫnten toe en laat alles, samen met de spinazie, gedurende een paar minuten koken, zodat alle smaken worden opgenomen in de spinazie. Het zal u een heel smaakvolle tagliatelle met zalm en spinazie bezorgen. Voeg het gereserveerde kookvocht toe en laat alles paar minuten koken. Serveer de warme tagliatelle op een schotel en giet daarover het mengsel met de spinazie en de zalm. Na 20 minuten is uw tagliatelle met zalm en spinazie.